News

Gallery

1. Профили

- Имате право само на един потребителски профил. Забранена е регистрацията на повече от един профил с различни потребителски имена. За подобни потребителят може да бъде незабавно изгонен (баннат) от сайта.

- Вашата парола е криптирана и защитена. Никой от екипа на администраторите на системата не може да Ви я види и злоупотреби с нея.

- Забранени са всякакви аватари с рекламирането на други сайтове с подобна тематика, порнографско, расистко или друго неприлично и незаконно съдържание. Всякакви обиди към други потребител или група потребители са забранени.

- Размерът на аватара трябва да е не повече от 200х200 пиксела, като големината на самия файл може да е най-много 1MB.

2. Форуми

- Писането на кирилица е задължително! Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци. Ако нямате кирилица на компютъра си, можете да използвате някой онлайн кирилизатор като например този.

- Пускайте темите от форума си в правилните раздели (в противен случай ще ви бъде преместена в правилния раздел или ще бъде изтрита без предупреждение), като преди това проверявайте дали вече не съществува такава тема.

- Нямате право да публикувате съдържание, което показва сексуални сцени, сцени на насилие, етнически и религиозни вражди, нацистки/фашистки идеи или друго неприлично и незаконно съдържание! В това се включва и публикуване и разпространяване незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и пускане на заявки за такива.

3. Online училище

- Всеки потребител има право да публикува уроци и коментари към уроците, като коментарите на уроците трябва да са целенасочени към тематиката на урока.

- При видео урцоите се използват .flv файлове с големина не повече от 50 МБ.

- Старайте се всеки урок да е подробно обяснен и добре структуриран, както и да е придружен от необходимия снимков материал.

- Преди да публикувате нов урок, проверете дали вече не съществува такъв.

- Винаги посочвайте източника на оригиналния урок, откъдето сте превеждали (освен, ако вие не сте авторът на урока).

- Одобряването и качването на уроците в сайта става от екипа на системата след преглед на съответния урок.

- Забранено е копирането на уроците от нашия сайт в други български сайтове, както и копирането на уроци от други български сайтове в нашия. За подобни действия ще бъдете незабавно изгонени (баннати) от сайта.

- Екипът си запазва правото да изтрива уроци по своя преценка!

Екипът си запазва правото да променя тези условия и правила по всяко време. Всеки регистрирал се в сайта потребител се съгласява с тези правила и е длъжен да ги спазва.